Welcome to the Academy

Workshops en lezingen op maat

Consulint import/export Academy

Workshops over import, export en internationale logistiek, op basis van vraagstukken binnen úw bedrijf. Consulint import/export academy neemt u in het tijdsbestek van een ochtend, middag of avond mee door de wereld van incoterms, betalingsvoorwaarden, vervoers- en douanedocumenten of Letters of Credit. Omdat uw (hoofdpijn) dossiers de basis vormen van de workshops, kunt u het geleerde meteen in praktijk brengen.De workshops worden verzorgd in het Nederlands, Engels en Duits, op een door u aangegeven locatie en zijn door het interactieve karakter geschikt voor groepen tot 15 personen.  De introductieworkshops van Consulint import/export academy zijn ook geschikt voor brancheorganisaties, (bilaterale) kamers van koophandel, industrie- en bedrijvengroepen en serviceclubs met interesse in internationale handel. Voor informatie en prijzen neemt u alstublieft contact op via het contactformulier.
Meer kennis over internationale handel en logistiek

Consulint Academy verzorgt workshops, trainingen, cursussen en masterclasses op het gebied van internationale handel en -logistiek voor individuele belangstellenden, (branche-)organisaties en MBO/HBO onderwijsinstellingen. Praktijkgericht, praktisch, flexibel en op uw omstandigheden aangepast; dat kenmerkt de Consulint Academy.

Ook voor lezingen over uiteenlopende onderwerpen voor serviceclubs en ondernemersverengingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Introductieworkshops

De introductieworkshops van Consulint import/export academy geven u inzicht in import, export en internationale logistiek. Na een ochtend, middag of avond brengt u het geleerde meteen in praktijk; De workshops worden in uw bedrijf verzorgd op basis van door u aangedragen dossiers en sluiten dus naadloos aan bij uw dagelijkse praktijk.

Deze workshops zijn ook zeer geschikt voor brancheorganisaties, (bilaterale) kamers van koophandel, industrie- en bedrijvenverenigingen en service-clubs met interesse in internationale handel.

De interactieve workshops kunnen worden verzorgd in het Nederlands, Engels en Duits voor groepen van maximaal 15 personen.

Groeiworkshops import/export

De import/export groeiworkshops zijn bedoeld voor ondernemers en werknemers die zich in bepaalde aspecten van export of import verder willen bekwamen. In 2 dagdelen (ochtend en middag of middag en avond) doet u verdiepende kennis op over verschillende onderwerpen.

De import/export groeiworkshops zijn ook geschikt voor o.a. branche-organisaties, kamers van koophandel en industriegroepen.

Strategie en import/export

Strategie en import/export is bedoeld voor ondernemers en werknemers die zich in op strategisch niveau met internationale handel bezig (gaan) houden. Samen met de Consulint Trade Consulent stelt u een strategisch plan op. U krijgt niet alleen inzicht in de theorie, maar gebruikt deze meteen in uw eigen praktijk. Daarnaast maakt u gebruik van een ervaren klankbord.

Image
Image